Flydespartel selvnivellerende

Opretning af gulv med flydespartel

Flydespartel er en god og moderne løsning, når du vil have et helt jævnt gulv, hvad enten der er tale om nybyggeri, renovering af eksisterende huse, eller indlæggelse af gulvvarme i din bolig. Gulvtrim ApS varetager opgaver, både i det private, det offentlige og i erhvervslivet.

Alle opgaver udføres med moderne maskiner, der gør arbejdet mere effektivt og giver et bedre resultat.

Et sundt fundament

Når det kommer til gulve, er det at få arbejdet udført professionelt, en ting der er med til at sikre dig, at dit hus forbliver sundt i mange mange år.

Et fundament, er for et hus, ligeså vigtigt som et godt tag, for at sikre en sund bygning. Sunde boliger er godt for mennesker, og usunde boliger kan skade dig og din families helbred. Dermed er der mange ting der taler for, at bruge Gulvtrim som samarbejdspartner, i forbindelse med forbedringer på din bygning. De bruger altid godkendte og miljøsikre materialer.

Fordele ved Selvnivellerende Flydespartel

Med Selvnivellerende Flydespartel er du sikret et slidstærkt og holdbart resultat, til en pris der er til at betale. Denne løsning er fuldstændig gennemtestet og med vores store erfaring, skaber vi resultater, der er mere end blot i orden.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan sikre dig, at du får mest muligt for dine penge, og en løsning der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer.

Hvis du ønsker en stærk samarbejdspartner på dit nybyggeri eller renovering, der leverer varen til en fordelagtig samlet pris. Så er vi de rigtige at kontakte os på enten 86 647 646 eller post@gulvtrim.dk

Hør mere her

Igennem råd og vejledning kan vi sikre, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere, vi giver gerne et godt tilbud, også inden en eventuel aftale indgås. Som kundernes foretrukne samarbejdspartner i blandt andet Viborg, oplever vi henvendelser fra hele Jylland båret frem af fordelagtige priser og høj kvalitet.

Vi ser frem til at høre fra dig også, og levere et stykke arbejde der kan betale sig for alle parter.

Vi er den samarbejdspartner, du har ledt efter! Vi er også særdeles erfarne med selvnivellerende gulvspartel, der er et stærkt alternativ til at lægge nyt gulv fra bunden.

Læs også om selvnivellerede gulvspartel.

Galleri