Gulvspartel selvnivellerende

- Brug gulvspartel i stedet for at lægge nyt gulv fra bunden!


Lad Gulvtrim ordne dit gulv med gulvspartel

Du kan med fordel vælge at bruge gulvspartel på dit gulv, hvis du har brug for et helt jævnt gulv, eller ønsker at lægge linoleum og lignende.

Forskellige former for spartel, er stærke nok til, at der kan køre selv tunge landbrugsmaskiner på det og dermed er det en fin løsning, til eksempelvis dit værksted eller din lade, ligesom det fungerer fint som jævnende lag under linoleum i køkkener.

Dermed kan det være en løsning, der gør at du ikke behøver at lægge et helt nyt gulv fra bunden og dermed kan det spare dig for både tid, penge og besvær.

Gulvspartel selvnivellerede - Gulvtrim ApS

Gulvtrim kan hjælpe dig med opgaven, fra spartlingen til det øverste lag bliver lagt og dermed behøver du ikke involvere flere parter i projektet. Gulvtrim bygger deres firma op om tillid og respekt for kunden, og sætter en ære i veludført arbejde, med fastlagte tidsplaner, der altid bliver overholdt.

Det er en æressag for Gulvtrim, at arbejdet er udført i høj kvalitet og dermed er det lige så vigtigt for dem, som det er for kunden, at tingene er i orden fra start til slut.

Selvnivellerende gulvspartel i højeste kvalitet

Vi har gode erfaringer med selvnivellerende gulvspartel, og derfor er det en løsning, vi ofte anbefaler til vores kunder.

Vores store erfaring på området betyder, at vi klarer selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, til en pris der er til at betale. Vi bygger vores virksomhed op om kvalitet og tilfredse kunder, og derfor er vi villige til at tilbyde de fordelagtige priser, vi tilbyder.

Igennem ihærdighed og omhu, sikrer vi dig løsninger og et resultat, der er mere end blot i orden. Vi er den samarbejdspartner, du har ledt efter.

Hør mere her

Med os som samarbejdspartner er du sikret branchens bedste resultat til markedets mest fordelagtige pris. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om os og vores tidligere projekter, men du er også velkommen til at kontakte os for en personlig snak om dine muligheder.

Med fokus på Viborg, varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes glæde og tilfredshed. Med viljen til at yde det ekstraordinære skaber vi unikke resultater, ligesom vores arbejde både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer.

Vi ser frem til at høre fra dig, og levere et stykke arbejde som kan betale sig for dig! Vi er også eksperter i selvnivellerende flydespartel.

Galleri