Skumbeton

Sikker isolering med skumbeton

Skal du have lagt gulvisolering og ønsker et lyddæmpende alternativ til gulvisoleringsplader, står vi klar til at hjælpe dig hos Gulvtrim. Vi tilbyder en økonomisk løsning i kraft af skumbeton, der egner sig særligt godt til dig, som ønsker et praktisk og holdbart materiale. Kontakt os i dag for at vide mere!

Hvad er skumbeton?

Skumbeton er et cementbaseret materiale, der tilføres luftmolekyler, så det bliver let og luftigt. Det er således en let blanding mellem luft og cement, hvilket gør, at det har en lavere vægt end andet beton. Dette medfører, at skumbeton er utrolig håndterbart, såvel som det er effektivt. Skumbeton benyttes som underlag for gulvspartelmasse, som varmeisolering eller som brandisolering mellem rør.

Derfor skal du vælge skumbeton

Hvis du ønsker at bygge nyt eller renovere boliger, er skumbeton det helt rette valg til opbygningen af undergulve. Hos Gulvtrim har vi en bred erfaringsramme med skumbeton. Vi ved, hvad der skal til for at opnå et holdbart resultat, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Som følge heraf har vi investeret i de bedste maskiner på markedet og udvalgt vores materialer nøje, så du er sikret et holdbart og professionelt underlag for gulvspartelmasse.

Skumbeton eller thermobeton?

Intet materiale er uden fejl, og det samme gælder skumbeton. Fordi skumbeton bliver produceret ved, at man tilfører luft i cementblandingen, er det ikke muligt at udstede datablad på dette. Heldigvis findes der et alternativ til skumbeton. Thermobeton er et bedre alternativ til skumbeton og har en bedre KW-værdi.

Modsat skumbeton udstedes der nemlig datablad på thermobeton, som gør, at man kan udføre pumperapporter på produktet. Læs mere om thermobeton her.

Galleri