Skumbeton

Sikker isolering med skumbeton

Skal du have lagt gulvisolering og ønsker et lyddæmpende alternativ til gulvisoleringsplader, står vi klar til at hjælpe dig hos Gulvtrim. Vi tilbyder en økonomisk løsning i kraft af skumbeton, der egner sig særligt godt til dig, som ønsker et praktisk og holdbart materiale. 

Hvad er skumbeton?

Skumbeton er et cementbaseret materiale, der tilføres luftmolekyler, så det bliver let og luftigt. Det er således en let blanding mellem luft og cement, hvilket gør, at det har en lavere vægt end andet beton. Dette medfører, at skumbeton er utrolig håndterbart, såvel som det er effektivt. Skumbeton benyttes som underlag for gulvspartelmasse, som varmeisolering eller som brandisolering mellem rør.

Skumbeton: Et økonomisk valg til gulvisolering

Hvis du ønsker at bygge nyt eller renovere boliger, er skumbeton det helt rette valg til opbygningen af undergulve. Hos Gulvtrim har vi en bred erfaringsramme med skumbeton. Vi ved, hvad der skal til for at opnå et holdbart resultat, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Som følge heraf har vi investeret i de bedste maskiner på markedet og udvalgt vores materialer nøje, så du er sikret et holdbart og professionelt underlag for gulvspartelmasse.

Skumbeton eller thermobeton?

Tidligere har det ikke været muligt, at udstede datablad på skumbeton, men det er det nu. Vi kan derfor nu tilbyde vores kunder, som stiller krav om, at vi kan udskrive datablad på vores produkter, at få lagt skumbeton som gulvisolering.  

Thermobeton er et alternativ til skumbeton og har en bedre KW-værdi. Læs mere om thermobeton her. 

Galleri