Opretning af gulve

Opretning af gulve i hele Danmark

Som eksperter indenfor opretning af gulve, samt viljen til at investere i de bedste maskiner på markedet, er vi den dag i dag eksperter indenfor vores felt.

Vi udfører undergulve ved nybyggeri eller ved renoveringer af gamle huse. Hertil anvender vi bl.a. flyde spartel eller selvnivellerende gulvspartel til afjævning af dit gulv.

Læs også omkring lyddug, skumbeton, thermobeton og tyndpuds på siden.

Med os som samarbejdspartner på dit projekt, er du sikret mest muligt for dine penge og et resultat som stemmer overens med dine forventninger.

 

Opretning af betongulv

De seneste år har flydespartel, skumbeton og lignende materialer været igennem en stor udvikling og det betyder, at du den dag i dag får rigtig meget kvalitet for pengene.

 

Hvorfor bliver gulve skæve?

I dag når man lægger et nyt gulv (klinker, trægulv mm.), er det meget vigtig at præcisionen på undergulv er helt optimal, ellers kan der opstå skader på den efterfølgende belægning. Det er derfor en god ide, at få spartlet gulvet – da vi kan udføre den korrekte ret-hed på dit undergulv. Hos Gulvtrim har vi mere end 25 års erfaring i branchen, og du kan derfor være helt sikker på, at vi kan udføre din opgave til perfektion.

Hvordan oprettes gulve?

Det, vi gør hos Gulvtrim, er at finde det punkt, hvor gulvet er højst, hvilket vil fungere som basis for gulvets nye højde. Dette gøres ved at måle højden med et nivelleringsapparat, hvilket sikrer, at gulvet ikke varierer mere end tolerancekravet på +/-2 mm på en 2 meters rethold.

Når vi udfører en opgave for dig, kommer vi med vores egne pumpebiler med beton, så det eneste, du skal gøre, er at gribe telefonen og kontakte os, så klarer vi alt det praktiske.

Vi står parat med viden og stor erfaring omkring opretning af gulve, så kontakt os på 86 647 646 eller post@gulvtrim.dk hvis du har yderligere spørgsmål.

 

 

Galleri

Indoor Air Comfort Gold Certificate

Der stilles konstant højere og højere krav til virksomheder, om at de skal være mere bæredygtige, miljøvenlige og bidrage til den grønne omstilling. Det gør vi hos Gulvtrim. Derfor har vi valgt, kun at arbejde med produkter der leve op til Eurofins krav til indendørs luftforurening af byggematerialer. Men vi stopper ikke her, for i vores optik er det kun det bedste, som er godt nok. Derfor har vi valgt at gå skridtet længere, og er blevet Indoor Air Comfort GOLD certificeret. Det betyder at vores produkter lever op til EUs krav til bæredygtighed og indenfor luftkvalitet.