Profil

I Gulvtrim ApS har vi specialiseret os i afjævning af gulve i nybyggeri og ved udskiftning og renovering af gulvbelægning i eksisterende byggeri.

Vi har eget mobilt pumpeanlæg og udlægningsudstyr til udlægning af selvnivellerende flydespartel og anhydrit. Pumpekapaciteten er op til 20 tons i timen med pumpebil, hvor kun tilslutning af vand er nødvendig.

Vi anvender kun godkendte og miljøsikre produkter. Gangbarheden for et gulv afjævnet med de produkter, vi anvender, er helt ned til 3-4 timer. Tørretiden afhænger af produktet og hvilken belægning, der skal på, og varierer fra 1 mm pr. døgn til ganske få døgn for de hurtigtørrende typer. Flere produkter kan med fordel anvendes hvor der skal være gulvvarme og kan lægges i tykkelser på ned til få mm.

Vi sætter en ære i at vores opretning af gulve er helt jævnt og tørt til den aftalte tid, så bygherren/gulvlæggeren har alle forudsætninger for også at kunne levere et kvalitetsarbejde til kundens tilfredshed.

Gulvtrim ApS er oprettet i 2001 og vi har, også inden da, flere års erfaring med udlægning af selvnivellerende flydemasser som gulvspartel og flydespartel i erhvervs- og boligbyggeri i Danmark og Sverige. Vi tilbyder desuden opretning af gulve samt lyddug og skumbeton til lydisolering af rum og etager.