Opretning af gulv med gulvspartel selvnivellerende

Gulvspartel – Kvalitet, ekspertise og miljøvenlighed

Gulvspartel er en vigtig komponent i enhver gulvlægningsproces. Gulvspartel er et alsidigt materiale, der bruges til at forberede og nivellere gulve inden påføring af gulvbelægninger. Det kan være lavet af forskellige materialer. Hos Gulvtrim har vi seks forskellige typer gulvspartel, som vi anvender, alt efter hvilken type gulvbelægning, der skal ovenpå gulvspartlen, da de forskellige typer egner sig bedst til specifikke underlag.

Hos Gulvtrim tilpasser vi vores valg af gulvspartel til den specifikke opgave, fordi vores kunder har forskellige behov og krav til deres gulvspartel, og med vores store udvalg kan vi imødekomme disse.

 

Forvent høj kvalitet – hver gang

Med over 25 års erfaring i gulvspartelbranchen kan vi med stolthed sige, at vores team hos Gulvtrim har oparbejdet en ekspertise, der er uovertruffen. Vores gulvlæggere, der har mellem 10-20 års erfaring med spartling af gulve, deltager løbende i kurser og uddannelse i produkterne fra vores leverandører for at sikre, at vi leverer det bedste resultat. Vi er stolte over vores langvarige samarbejde med danske Combimix, som er baseret i Galten og har været vores pålidelige leverandør i mange år. Dette partnerskab sikrer os adgang til gulvspartel af højeste kvalitet, der er afgørende for vores arbejde.

 

Vi stiller krav til vores leverandører

I en tid, hvor kravene til bæredygtighed og miljøvenlige løsninger er stigende, går vi hos Gulvtrim stærkt ind for at være en del af løsningen. Vi er engagerede i den grønne omstilling og har i mange år samarbejdet med Combimix for at sikre, at vores gulvspartelprodukter opfylder EU's krav til bæredygtighed og miljøvenlighed. Vores gulvspartel lever op til Indoor Air Comfort Gold Certificate, hvilket betyder, at det er testet og godkendt til at opretholde høje standarder til luftkvalitet og bæredygtighed indendørs. Det giver vores kunder den tryghed, at vores gulvspartel er sundt for både mennesker og miljø.

 

Hvorfor er gulvspartel som undergulv vigtigt?

Gulvspartel kan være nødvendigt at have som undergulv, hvis gulvet skal oprettes, inden der skal trægulv på, eller hvis der skal fuldlimet belægning på. Her arbejdes der med et krav om +/- 2 millimeter på 2 meters retholt i forskel. Det kan også være nødvendigt med gulvspartel som undergulv. Det giver et bedre resultat end hvis man lægger det nye gulv direkte ovenpå betonen. Der er dog nogle krav til gulvspartel. Underlaget, det skal ligge på, skal være rent, fri for fedt og det må ikke være porøst.

 

Kontakt os og hør mere

Hvis du ønsker en pris på spartling af gulv eller vil vide mere om selvnivellerende gulvspartel, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 86647646 eller på mail: post@gulvtrim.dk.

Vores erfarne og dygtige team er klar til at hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat. Vi er specialister i gulvspartel, og vores ekspertise i branchen sikrer, at du får den bedst mulige løsning. Vælg Gulvtrim, hvis du vil have kvalitet, ekspertise og miljøvenlighed i hver eneste gulvspartelopgave.

Galleri