Anhydrit / Gips

Fakta om anhydrit gulv / gips:

  • Lagtykkelse: 30-100 mm
  • Anvendes til boliger, kontorer o.l.
  • Velegnet til gulvvarme.

Effektive resultater med anhydrit

Vi lever i en tid, hvor udviklingen indenfor byggebranchen går hurtigt - ofte meget hurtigere, end man havde regnet med. Det er nemlig ikke altid de materialer man kender, der er de bedste længere!

Vi fokuserer på Anhydrit-materialet, fordi vi mener at det bedst kan betale sig for vores kunder. Vi har brugt anydrit i flere af vores byggeprojekter og har derved oparbejdet en soild viden om materialet. Denne viden gør, at vi nu kan skabe resultater meget hurtigere og mere effektivt. Dette medfører, at vi kan tilbyder dig mere fordelagtige priser og et bedre slutresultat.

Vi er både den forhandler, leverandør og samarbejdspartner, du har ledt efter.

Anhydrit er fremtidens materiale

Flere og flere får øjnene op for, hvor mange forskellige muligheder der er, når man vil renovere eller skal i gang med et nybyggeri. Vi er den ideelle samarbejdspartner, fordi vi både har den nødvendige erfaring, samt evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen.

Vi anvender således kun godkendte og miljøsikrede materialer, hvilket betyder at der ikke er allergi fremkaldende eller andre giftige stoffer i de materialer vi bruger. Vi følger alle regler fra arbejdstilsynet og byggestyrelsen og dermed er du sikret et resultat uden helbredsmæssige risici.

Med mange vellykkede projekter bag os, i Viborg og resten af Jylland, oplever vi den dag i dag henvendelser fra hele landet.

Vi ser frem til at høre fra dig også!

Galleri