Opretning af gulv med flydespartel selvnivellerende

Hvad er flydespartel?

Flydespartel er et betonmateriale, der er selvnivellerende. Materialet kan fås hurtigttørrende, hvis man sammenligner med almindelig beton, og det har mange gode anvendelsesmuligheder. Selvnivellerende flydespartel kan nemlig oprette gamle og nye gulve, så dine gulve ikke længere er skæve eller skråner den ene eller anden vej. Når du har påført selvnivellerende flydespartel, vil gulvet efterfølgende være helt jævnt.

Du kan bruge flydespartel både ude og inde, og det er et utroligt holdbart materiale, som sikrer dig et flot resultat i mange år. Når du vælger flydespartel, får du et plant gulv, og samtidig giver du rummet et råt look, som passer godt ind i moderne hjem eller erhverv og industri, der har brug for et godt og solidt gulv.

 

Fordelene ved flydespartel

Der er mange fordele at hente, ved at bruge flydespartel som dit nye underlag til stuen, køkkenet, badeværelset eller på terrassen.

  • Du kan opnå en stor nøjagtighed med flydespartel
  • Tørretiden er utrolig hurtig
  • Flydespartel kan nivellere gamle gulve
  • Det er et billigt materiale
  • Du slipper for fuger
  • Det passer både til industri og det moderne hjem

 

Flydespartel på klinker

Når vi siger, at flydespartel kan lægges ovenpå alle gulve, så mener vi det. Dog er det vigtigt, at du har en fagmand med på råd, især når det gælder klinker. Når du har en erfaren fagmand med fra Gulvtrim, kan vi hjælpe dig med at finde den type flydespartel, der passer netop dine ønsker og behov.
Der er god grund til at have en fagmand med på råd, når du skal have flydespartel på dine klinker, da det er vigtigt at have øje for eksempelvis niveauforskel i rummet, som der typisk er på badeværelset, når vandet skal løbe ned i afløbet.

 

Tørretid flydespartel

Flydespartel tørrer hurtigere end almindeligt beton, men der er varierende tørretider alt efter, hvilken variant, du vælger. Derfor henviser vi altid til producentens vejledninger for tørretider. Dog er der nogle ting, du kan gøre for at hjælpe din flydespartel på vej. Sluk for gulvvarmen i god tid og sørg for at holde en forholdsvis jævn temperatur i rummet i ugerne efter flydemassen er fordelt på gulvet. Det anbefales med en temperatur mellem 5 og 25 grader.

Gulvet er som regel hærdet nok efter 1-3 timer til, at du forsigtigt kan betræde det. Det er hærdet til let færdsel efter et døgn og helt hærdet efter en uge. Efter fire uger kan du tænde for gulvvarmen igen.  

 

Hvad koster flydespartel?

Prisen for flydespartel varierer rigtig meget fra opgave til opgave, og det er derfor ikke muligt at komme med en fast pris for flydespartel. Den varierer alt efter, hvor meget materiale, der skal bruges til at dække overfladen. Prisen udregnes på baggrund af forbruget baseret på en kilopris på materialet, der skal dække de gældende kvadratmeter.

 

Kontakt os og hør mere om flydespartel

Hvis du gerne vil vide mere om flydespartel, eller gerne vil booke en af vores erfarne folk til at komme og lægge flydespartel hos dig, så kontakt os på telefon 51324158 eller mail: post@gulvtrim.dk.

Galleri