Lyddug

Udlægning af lyddæmpende gulv

Lydmåtter kan udlægges før afjævning af gulvet som lyddæmpende foranstaltning mellem rum og etager. Denne form for lydisolering, der også har en varmeisolerende effekt i sig selv, bruges ofte i virksomheder, der har et højt lydniveau i produktionen.

Her kan eksempelvis nævnes produktionsfirmaer, musikstudier og lignende. Der findes flere forskellige typer, alt efter anvendelse.

Lyddug mellem etager

Det er nærmest blevet standard, at man ved nybyggeri tænker i akustik og at man anvender en lyddug imellem etager. En lyddug, også kaldet en lydmåtte, sikrer at man kan bo tæt uden at forstyrre hinanden unødigt.

Vi har stor erfaring med anvendelse af lydmåtter og har haft mange gode resultater med lydmåtter i vores byggeprojekter. Det betyder, at vi kan vejlede dig til den helt rette løsning, vel at mærke til en rigtig fordelagtig pris. Den rette vejledning sikrer, at du kender alle dine muligheder og at du tager dine beslutninger på det mest optimale grundlag.

Kontakt os gerne og hør mere

Vi giver gerne råd, vejledning og forslag, også inden en egentlig aftale er på plads. Med kunder fra hele Jylland er vi den dag i dag kundernes foretrukne samarbejdspartner i blandt andet Viborg.

Vi ser frem til at høre fra dig og gøre et stykke arbejde for dig, som vi kan være stolte af!