Sitemap

Gulvtrim - Find rundt på vores hjemmeside her

 

Opretning af gulv

Er gulvet ujævnt, så lad os hjælpe med at rette det op igen. Læs mere om de materialer og metoder vi benytter, når vi arbejder med opretning af gulv. 

 

Vi opretter gulve med følgende produkter: 

Flydespartel selvnivellerede

Flydespartel er en god løsning, hvis du skal have jævnet gulvet. Hvad enten du skal bygge nyt, renovere eller have lagt gulvvarme. Læs mere her.  

Gulvspartel selvnivellerede 

Gulvspartel er en god løsning, hvis du skal have jævnet gulvet eller ønsker at lægge linoleum og lignende. En fin løsning til f.eks. et værksted eller lade. Læs mere om gulvspartel selvnivellerede. 

Tyndpuds

Tyndpuds er en god løsning, hvis man ønsker bortløb af væsker og vand. Derudover er det et utroligt stærkt materiale. Klik her og læs mere om tyndpuds. 

Anhydrit

Anhydrit/gips er et nyt materiale på markedet. Det kan både anvendes til boliger, kontorer o.l. og er særdeles velegnet til gulvvarme. Læs mere her.

Skumbeton

Skumbeton er et moderne alternativ til gulvisoleringsplader. Det er lyddæmpende og er både en praktisk og økonomisk god løsning. Klik her og læs mere om skumbeton.

Lyddug

En lyddug er en god lydisolerende løsning til bl.a. produktionsvirksomheder, musikstudier og lignende. Lydmåtter kan udlægges før afjævning af gulvet som lyddæmpende foranstaltning mellem rum og etager. Læs mere om lyddug her. 

Thermobeton

Thermobeton anvendes til isolering af undergulve og retning af terrændæk med pilhøjde. Det er også et godt produkt til isolering af etageadskillelse, samt opretning og udjævning af store niveauforskelle. 

 

Profil

Hvem er Gulvtrim, hvordan arbejder vi og hvor længe har vi eksisteret? Lær os bedre at kende her.

Mød også vores medarbejdere ved at klikke her. 

 

Kontakt

Vi fører til på Holmsvej 13 i Nørager. Kontakt os her!