Tyndpuds

Tyndpuds gulv

Tyndpuds er en god løsning til eksempelvis fald på badeværelser, eller andre steder, hvor du ønsker et fald til bortløb af væsker og vand. Da det er et utroligt stærkt materiale, kan det fint bruges på værksteder og i landbruget, da det sagtens kan holde til tungere køretøjer og lignende. Materialet kan også bruges på steder, hvor du ønsker at bryde helt firkantede rammer.

Det bliver eksempelvis mere og mere populært, med en væg der ikke er helt plan men bugner ud hist og her. Det er altså op til dig, hvordan og hvorfor materialet skal anvendes, men når det kommer til gulve, er vi den rigtige samarbejdspartner at kontakte.

Tyndpuds hos Gulvtrim ApS

Vi har en stor erfaring med dette materiale, og kan derfor klare selv mere komplicerede opgaver hurtigt og effektivt. At vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, afspejler sig i den samlede pris.

Med viljen til at yde det ekstra der skal til, skaber vi resultater, som både du og vi kan være stolte af. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en stærk samarbejdspartner, en god og personlig kontaktflade, og veludført arbejde til en pris der er til at betale.

Hør mere om tyndpuds

Du er velkommen til at kontakte os på 86 647 646 eller post@gulvtrim.dk for at høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde. Med os som samarbejdspartner er du sikret det bedst mulige resultat til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter en ære i veludført arbejde, og med mange kunder fra blandt andet Viborg, oplever vi at kunderne henvender sig fra hele Jylland for at nyde godt af vores høje kvalitet og fordelagtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig også og levere et stykke godt håndværk, som både du og vi kan være stolte af!

Galleri